2020-01-09 15:14:39• hírek • Bede Emőke

Kóbor fenyőfák kalandjai Szatmárnémetiben

Fotó: Szatmári tudakozó
Fotó: Szatmári tudakozó

Vízkereszt után az ünnepi pompában ragyogó karácsonyfák visszavedlenek hétköznapi fenyővé, melyeknek már nincs maradásuk a lakásokban, házakban. Legtöbben a szemétgyűjtő konténerek mellett várják a fuvart, másoknak azonban még jut egy csöppnyi kaland, mielőtt végleg bezúzzák őket.

Január 8-án példának okáért a szatmári Károlyi út egyik fáján akadt fent egy erkélyről kidobott példány, komoly felháborodást kiváltva ezzel az arra járók és az internetezők körében. Alig egy nappal később pedig az István téri kereszteződésben pihent meg egy fenyő. Az arra járó autósok komótosan kerülgették szegény párát, melyről jelenleg még nem tudjuk, miként is került pontosan oda. Egy biztos: ezen fenyőfáknak nem az út közepén, de még csak nem is egy másik fán a helyük, hanem a konténerek mellett, ahonnan aztán a köztisztaságért felelős vállalat feladata lesz elszállítani őket.



Fotó: TV1 Satu Mare


Önnek is van egy jó képe vagy egy érdekes sztorija? Ossza meg olvasóinkkal az Exkluzív csoportban vagy küldje el nekünk üzenetben a Facebook-oldalunk segítségével!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: